Haarsma Rentmeesters
beheert, bemiddelt en adviseert
over vastgoed in agrarisch gebied

Taxaties

Heeft u een taxatie nodig? Dan bent u bij Haarsma Rentmeesters op de juiste plek. Een taxatie kan voor verschillende doelen nodig zijn. Dit kan vanwege het vaststellen van de marktwaarde voor verkoop. De andere keer is een taxatie nodig ten behoeve van een bestemmingswijzing, aankoop of financiering. Met een uitgebreide kennis van het landelijk gebied en een ruime ervaring in verschillende vormen van taxaties krijgt u bij Haarsma Rentmeesters altijd een deskundig advies.    
 
Een taxatie vereist een professioneel gekwalificeerde taxateur met grondige kennis van de vastgoedmarkt. Haarsma Rentmeesters is ingeschreven bij de NRVT (Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs) en is lid van de kamers Wonen en Landelijk en Agrarisch Vastgoed. Het NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijk, integriteit en kwaliteit van Register Taxateurs. 
 
Haarsma Rentmeesters taxeert voor:

  • Aan- en verkoop van woningen of agrarisch vastgoed
  • Onteigening of ruilverkavelingsprojecten
  • Bedrijfsoverdracht, successierechten
  • Bestemmingswijzigingen
  • Planschade of nadeelcompensatie
  • Inbrengwaarde

Neem direct contact op


Haarsma Rentmeesters

Haarsma Rentmeesters is specialist in het beheer, bemiddeling, taxatie en advies van onroerend goed in het landelijk gebied. U kunt bij Haarsma Rentmeesters terecht voor advies op het gebied van grondzaken, pacht, erfpacht, overdracht van eigendom, onteigening, nadeelcompensatie, gebiedsontwikkeling en omgevingsmanagement. 

Haarsma Rentmeesters is aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), lid van de kamer Landelijk en Agrarisch Vastgoed (LAV) en Wonen en daarnaast ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging Rentmeesters (NVR) en Stichting Vastgoedcert. 

Contact

Kommisjewei 33
9217 RL Nijega

info@haarsmarentmeesters.nl
06-12184533
Aangesloten bij:

Laat uw gegevens achter