Haarsma Rentmeesters
beheert, bemiddelt en adviseert
over vastgoed in agrarisch gebied

Over ons

Over Johannes Haarsma
Mijn naam is Johannes Haarsma, sinds 2018 eigenaar van Haarsma Rentmeesters. Als gecertificeerd register taxateur en beëdigd rentmeester NVR adviseer ik over onroerend goed in het landelijk gebied.

Specialist in rentmeesterij
Het beheren of aankopen van grond is specialistisch werk. Vaak gaat het om complexe zaken als (erf)pacht of onteigening, waarbij veel belangen een rol spelen. Dankzij mijn agrarische achtergrond begrijp ik welke ontwikkelingen er zijn in de sector. Ik zoek altijd naar een oplossing waarin alle belangen zoveel mogelijk gerespecteerd worden. Een oplossing waar u achterstaat.
 
Kwaliteit voorop
Kwaliteit staat bij mij altijd voorop. Mijn manier van werken is persoonlijk, betrokken en betrouwbaar. Nuchter en met beide benen op de grond. Van mij krijgt u dan ook  praktisch en gedegen advies. Daarmee kunt u direct aan de slag.
 
Ik ben aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), lid van de kamer Landelijk en Agrarisch Vastgoed (LAV) en Wonen en daarnaast ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging Rentmeesters (NVR) en Stichting Vastgoedcert.
 
Wat kan ik voor u betekenen?
Tot mijn klanten behoren overheden, terrein beherende organisaties, beleggers en agrarische ondernemingen. Ook werk ik voor stichtingen, particulieren en energie- en telecombedrijven. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact met mij op! 
 
Haarsma Rentmeesters helpt bij:

  • Beheer van uw onroerend goed
  • Aan- en verkoop van grond
  • Het vestigen van zakelijk recht
  • Taxaties
  • Onteigeningsadvies
  • Planschade en nadeelcompensatie
  • Pacht en erfpacht
  • Project- en omgevingsmanagement

Neem direct contact op

Opdrachtgevers
Haarsma Rentmeesters

Haarsma Rentmeesters is specialist in het beheer, bemiddeling, taxatie en advies van onroerend goed in het landelijk gebied. U kunt bij Haarsma Rentmeesters terecht voor advies op het gebied van grondzaken, pacht, erfpacht, overdracht van eigendom, onteigening, nadeelcompensatie, gebiedsontwikkeling en omgevingsmanagement. 

Haarsma Rentmeesters is aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), lid van de kamer Landelijk en Agrarisch Vastgoed (LAV) en Wonen en daarnaast ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging Rentmeesters (NVR) en Stichting Vastgoedcert. 

Contact

Kommisjewei 33
9217 RL Nijega

info@haarsmarentmeesters.nl
06-12184533
Aangesloten bij:

Laat uw gegevens achter